2013. március 18., hétfő

Mozifilmek plakátjai egy párhuzamos dimenzióból


Forrest Punk - amikor a pánk csávó érvényesülni akar a világban, de rájön, hogy cigit tarhálni az erdőben rövidgatya-bakancs kombóban menőbb.




300 Denevérember - amikor Spárta Cityt lassított felvételben ellepi 300 kigyúrt denevérember, és minden szupergonoszt úgy felrúgnak, hogy azok a dögkútban kötnek ki.




Vasalóember - amikor a köznapi férfiembert a házimunka elvégzése olyan szuperhőssé nemesíti, hogy piros-sárga vastunikáját sem adja le a MÉH-ben.




Ex-Men, avagy valaha férfiak voltunk - amikor néhány csávó úgy érzi, hogy Y-kromoszómáját X-re cseréli, és megküzd a kirekesztő társadalommal.




Kedves Frank! - amikor a háborúból visszatérő John, aki olyan durva sebesüléseket szedett össze, hogy Frankón több elhullott kiskatonából kellett újra összeragasztani, rátalál az igaz szerelmére, és halálra öleli.




Dr. Mouse - amikor a kisegér olyan egyedi betegségeket old meg olyan paraszt módon, hogy már a macskák sem akarnak többet vicces videókban szerepelni.




A Fuxok Ura - amikor a megélhetési problémákkal küzdő szerencsétlen barom kaja helyett inkább kilós aranyékszerekbe fekteti a pénzét, és az alultápláltság miatt csontsovánnyá fogy, kihullanak a fogai meg a haja is.




Én, a telefonos - amikor a milliárdos IT-szuperhős rájön, hogy csak úgy hódíthatja el szerelmét, Szilícium Hölgyet, hogy eddigi ötleteit kihajítja az ablakon (windows), és lopott telefonok gyártásába kezd.




Toljad, tempó! - amikor a szebb napokat megélt színész kénytelen szuperverdákon magáévá tenni a legjobb nőket úgy, hogy 60 másodperc alatt elélvez. 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!




Ryan szőrlegény megnyírása - amikor néhány elitkatona elindul, hogy bajtársukat megborotválja, mert szegénynek olyan erős lett a borostája, hogy az már több mint hipster.





Star Shrek - amikor a félelmetes mocsárlakó hajóra száll, de rájön, hogy az a hajó egy űrhajó, ezért inkább erős szemöldököt növeszt, és elindul megvívni a csillagok háborúját.


2013. március 7., csütörtök

Cuccok, amiket neked is be kell szerezned!

8-bites nyakkendő nem csak Rontó Ralph rajongóknak:




Tökéletes party-kellék a sörtényheveder, csak nehogy kaRambo' legyen a vége!




USB elosztó, geek cirkáló:




Ebédre barátfüle, vacsira barátpárna: 




Star Wars ihlette cuccok:

iPhone tok (Wookie-talkie)



Fénykard alakú esernyők, avagy az Eső legyen veled!




R2D2 fürdőruha (ez így csomagban elég mutatós):



Birodalmi rohamosztagos bögre: 




 Yoda, mint hátizsák:



Zombis sörnyitó nem csak Walking Dead rajongóknak:




A hippi korszak emblematikus járgánya mint sátor:




És ha már kemping, akkor a hálózsák se maradjon otthon:


Super Mario tapéta nem csak hallucinogén gombafogyasztóknak: 




Fürdőszoba szőnyeg:




Vasember vasaló a házimunka hőseinek:




A Barney Stinson-életérzés fontos kelléke az öltöny, ami pizsama:




Ki kér egy kávét?




Agysapka:




És végül következzen a személyes kedvencem, ez a zuhanyfüggöny: